Marian Halas de la CSM Satu Mare, locul V la Cupa Europei de la Dubrovnik

În perioada 1-3 aprilie CSM Satu Mare a avut un reprezentat, prin Marian Halas (categoria 81 kg), la Cupa Europei de la Dubrovnik, o competiție puternică, care a reunit la start sportivi din 23 de țări.

JudoÎn primul tur, sportivul nostru a trecut de suedezul Patrick Hurtig, în turul doi a fost învins de elvețianul Michael Kistler, iar în recalificări a învins sportivii Jordan-Gilles Bissoly (Franța) și Ivan Petr (Cehia).

În finala mică, Marian Halas, pentru medalia de bronz, a cedat în fața sportivului din Cehia, Jiri Petr, sfârșit clasându-se pe locul 5.

Pentru sportivii de la CSM Satu Mare urmează la finele acestei săptămâni Cupa României și Campionatul Național de Ne-Waza ce se vor desfășura la Poiana Brașov.

Tot în acest week-end, la Cluj-Napoca a avut loc etapa de euroregiune la vârsta de U-14 și Cupa Transilvaniei la U-16. La această competiție au participat judoka de la Clubul Sportiv Fușle Security și au avut următoarele rezultate:

Marchis Andreea ctg. 44 kg locul III

Pastiu Paula ctg. +66 kg locul II

Tatar Denisa ctg. 57 kg locul II

Pasca Alexandru ctg. 42 locul I

Soponar Ionut ctg. 42 kg locul II

Marc Antonio ctg. 46 kg locul II

Stirbul Razvan ctg. 55 kg locul II

Pastiu Samuel ctg. 60 kg locul III

Ster Raul ctg. +66 kg locul III.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 4 aprilie 2016. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.