Un tractorist a acroşat o căruţă, după care a părăsit locul incidentului

În data de 03.04.2016, ora 20.55, poliţiştii Secţiei Rurale Beltiug, au fost sesizați prin apel la SNUAU 112, de către Istvan B., de 36 ani, din Socond, despre faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier.

tractorLa faţa locului, poliţiştii au constatat că reclamantul, în timp ce se afla staţionat cu căruţa pe partea dreaptă a DJ 193A din direcţia Răteşti – Socond, a fost acroşat cu discul tractat de un tractor, care ulterior şi-a continuat drumul.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că tractorul a fost condus de către Cornel S. de 20 de ani, din comuna Beltiug, care la aproximativ un kilometru de localitatea Rătești a acroșat căruța staționată a reclamantului, fără a se opri.

Tractorul a fost identificat pe câmp la aproximativ un kilometru de drumul judeţean, abandonat, stabilindu-se că nu este inregistrat sau înmatriculat. De asemenea s-a stabilit că tractoristul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În urma incidentului nu au rezultat victime, cercetările urmând să continue pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptei în cadrul dosarului penal constituit în acest scop.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 4, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.