A fost aprobat Master Planul în sectorul de apă și apă uzată din județul Satu Mare

În data de 5 aprilie, în sala mică de ședințe a Consiliului Județean Satu Mare a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Județean. Ședința a fost convocată în temeiul prevederilor art. 94 alin. 2 și 3 din Legea administrației publice locale nr. 215 din 2001, republicată, cu modificările și completările ulterioare, în baza Dispoziției nr. 58/04 din 2016.

DSC01921Ședința a avut un singur punct la ordinea zi, anume Proiectul de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Satu Mare nr. 196 din 2014 privind aprobarea Master Planului în sectorul de apă și apă uzată din județul Satu Mare, actualizat.

Au participat 24 de consilieri, ședința fiind statutară. Președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef a supus la vot ordinea de zi la care au mai fost adăugate două amendamente. În forma aceasta, proiectul a fost aprobat în unanimitate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 5, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.