178 de sancţiuni contravenţionale aplicate ieri în trafic și 10 permise reținute

Poliţiştii sătmăreni au acționat şi în cursul zilei de ieri pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie pe raza judeţului și pentru determinarea conducătorilor auto să respecte regulile de circulație în general și cele referitoare la prioritatea de trecere a pietonilor, în special.

amendaPentru neregulile depistate în trafic, poliţiştii au aplicat 178 sancţiuni contravenţionale în baza OUG 195/2002. Valoarea amenzilor aplicate se ridică la suma de 18.910 lei.

Ca măsură complementară poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 10 permise de conducere, din care șapte pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

La data de 04.04.2016, ora 15.00, numitul Zoltan J. de 74 ani din Satu Mare a condus autoturismul proprietate personală pe strada Odoreului din Satu Mare și ajuns la intersecția cu strada Botizului, pe fondul neacordării de prioritate, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar, pe drumul prioritar. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, iar pe lângă sancţiunea contravenţională aplicată s-a dispus şi măsura reţinerii permisului de conducere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 5, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.