La Colegiul Tehnic ”Unio-Traian Vuia” a fost sărbătorită Ziua automobilistului printr-o serie de manifestări

Marţi, 5 aprilie 2016, la Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia” a fost sărbătorită Ziua automobilistului printr-o serie de manifestări organizate de maiştrii instructori și profesorii de legislaţie.

DSC01516La activităţi au fost cooptaţi elevi din trei clase care au profil de mecanic auto, dar au participat și alţi elevi interesaţi de domeniul auto. Deoarece Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia” deţine o școală de şoferi autorizată, ziua a început cu o demonstraţie de îndemânare în manevrarea automobilului. La sfârşitul activității, elevii doritori au putut să urce la volan pentru a-și testa abilităţile.

În continuare, s-a desfăşurat un concurs pe bază de chestionare auto, la care au participat elevii care urmează să dea examenul pentru obţinerea permisului de conducere.

S-a desfășurat apoi o prezentare a unor accidente și a cauzelor lor, la care au participat si reprezentanţii Poliáiei Rutiere, agenţii Oprea Gheorghe éi Pereș Sebastian, care le-au vorbit elevilor despre riscurile conducerii imprudente și responsabilităţile şoferilor în trafic. La finalul prezentării, s-a vizionat un film referitor la efectele teribilismului la volan.

Toate activităţile au fost apreciate de elevi, sporindu-li-se dorinţa de a deveni şoferi prudenţi și responsabili.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 5, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.