Patru șoferi au rămas ieri fără permis de conducere, pentru neacordarea priorităţii pietonilor

Poliţiştii sătmăreni au acționat în cursul zilei de ieri pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie pe raza judeţului și pentru determinarea atât a pietonilor cât şi a conducătorilor auto să respecte regulile de circulație.

trecere pietoniPentru neregulile depistate în trafic, poliţiştii au aplicat 214 sancţiuni contravenţionale în baza OUG 195/2002. Valoarea amenzilor aplicate se ridică la suma de 26.445 lei.

Din totalul contravenţiilor, un număr de 37 au fost aplicate pietonilor identificaţi încălcând regulile rutiere de traversare a străzii.

În acelaşi context, patru conducători auto au rămas fără permis de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor.

Pentru alte abateri constatate, ca măsură complementară, poliţiştii au mai reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, încă șase permise de conducere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 6, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.