Un sătmărean a furat dintr-un bar 3.680 lei, banii proveniţi din încasări

Poliţiştii de investigaţii criminale sătmăreni au prins un bărbat la scurt timp după ce acesta a sustras bani dintr-o borsetă aflată în spatele tejghelei de servire a unui bar din Satu Mare. Bănuitul a fost reţinut pentru 24 de ore.

furt borsetaÎn data de 06.04.2016, în jurul orei 13:00, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin apel SNUAU 112, despre faptul că persoane necunoscute au sustras bani dintr-o borsetă aflată în spatele tejghelei de servire a unui bar.

Echipa de cercetare constituită la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, a reuşit în scurt timp identificarea principalului bănuit de comiterea furtului, ca fiind Geza S. de 51 de ani din Satu Mare.

Cercetările au relevat faptul că bărbatul, profitând de neatenţia personalului localului, a sustras dintr-o borsetă aflată în spatele tejghelei de servire 3.680 lei, bani proveniţi din încasări.

O parte din prejudiciul creat a fost recuperat, asupra celui în cauză fiind găsiţi 810 lei, care au fost restituiţi părţii vătămate. Cercetările continuă cu autorul în stare de reţinere, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de dispunere a unor măsuri preventive.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 7, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.