Plantare de puieți, pentru extinderea spațiului verde din jurul sediului Serviciului de Ambulanță

Luna Pădurii, eveniment ecologic marcat în fiecare an în perioada 15 martie – 15 aprilie, este unul din cele mai importante evenimente silvice şi ecologice, reprezentând o modalitate de sensibilizare a tinerilor şi a factorilor decizionali, cu privire la importanţa pădurilor și a spațiilor verzi în general.

DSCN0285În continuarea acțiunilor realizate pentru marcarea acestui eveniment, Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare în parteneriat cu Serviciul Județean de Ambulanță Satu Mare au realizat în data de 7 aprilie 2016, plantarea unui număr de 30 de puieți de frasin pentru extinderea spațiului verde din jurul sediului serviciului de ambulanță.

DSCN0292Din partea Agenției pentru Protecția Mediului a participat directorul Elisabeta Bekessy și consilierul Dănuț Herțea. Acțiunea s-a desfășurat sub directa coordonare a managerului Gabriela Opriș, cu participarea unui grup de 12 angajați ai serviciului de ambulanță care, cu mult entuziasm, au contribuit la realizarea unei perdele vegetale ca parte a lucrărilor de amenajare a spațiului verde din curtea instituției.

DSCN0296Această extindere va aduce beneficii locuitorilor municipiului, spațiile verzi contribuind la îmbunătățirea calității mediului, la menținerea echilibrului ecologic și la ameliorarea peisajelor în vederea asigurării unui cadru favorabil desfășurării activităților și a vieții cotidiene în general.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 7, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.