Doi careieni bănuiţi de comiterea unor furturi au fost reţinuţi pentru 24 de ore

furtÎn urma extinderii cercetărilor în cauzele aflate în lucru ce privesc furturile de materiale din casele aflate în construcţie, în urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii careieni în colaborare cu poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Carei – ITPF Sighetu Marmaţiei, au reuşit identificarea în cursul zilei de ieri, a doi tineri din municipiul Carei bănuiţi în cauză.

Astfel, în sarcina lui Cristian F. de 18 ani şi Tamas F. de 22 de ani, s-a reţinut faptul că în noaptea de 06/07.04.2016, prin efracţie şi escaladare, au pătruns în curtea şi garajul unei locuinţe de pe strada Tudor Vladimirescu, de unde au sustras două cărucioare metalice de mână, prejudiciul cauzat fiind recuperat în totalitate.

Cercetările continuă cu autorii în stare de reţinere, urmând ca aceştia să fie  prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, cu propunere de dispunere a unor măsuri preventive.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 8, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.