Trei bărbați cu mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, depistați

În cursul zilei de ieri, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale-Biroul Supravegheri Judiciare si Compartimentul Urmăriri, au desfășurat o acțiune pe raza judeţului în vederea depistării persoanelor faţă de care s-a dispus măsura controlului judiciar, controlului judiciar pe cauțiune ori arestului la domiciliu, precum si faţă de persoanele care posedă mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

control-penitenciarAstfel, în colaborare cu poliţiştii Postului de poliţie Turulung, a fost identificat Vince V. de 45 de ani, din Turulung,  care posedă mandat de executare a pedepsei închisorii prin care este condamnat la doi ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Bărbatul îşi va executa pedeapsa în penitenciar.

Tot în Turulung a fost depistat şi Norbert B. de 20 de ani, din localitate, față de care printr-o sentința penală rămasă definitivă, s-a dispus măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru educativ de reeducare pe o durată de un an de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta urmează a fi transportat sub escortă și depus într-un centru educativ.

În colaborare cu poliţiştii din Ardud, a fost depistat Gheorghe S. de 45 ani, din Satu Mare, faţă de care autoritățile austriece au emis mandat european de arestare pentru comiterea mai multor infracțiuni pe teritoriul statului austriac. Susnumitul a fost depistat pe raza oraşului Ardud, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, pentru dispunerea măsurilor de extrădare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 8, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.