Clubul Sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei a participat la Campionatul Național de Karate Interstiluri

Campionatul Național de Karate Interstiluri, organizat de Federația Română de Karate, afiliată la World Karate Federation, a fost găzduită sâmbătă și duminică, de Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, unde peste 450 de sportivi de la 49 de cluburi au luptat pentru medaliile de campioni naționali.

Bartincki AttilaClubul Sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei a fost reprezentat de Bartincki Attila, condus de dr. Fazekas Gheorghe Zoltan, președinte și instructor și de Bartincki Lajos, vicepreședinte.

Sportivul careian a demonstrat încă o dată că merită pe deplin statutul de cel mai bun sportiv al județului la probele neolimpice, clasându-se pe locul secund, cucerind medalia de argint, la proba de Kata individual masculin tineret U21, precum și două medalii de bronz la probele de Kata individual seniori și la Kumite individual tineret U21 -60 kg.

Antrenamentele gratuite ale clubului sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei, sub directa îndrumare al lui Sensei dr. Fazekas Gheorghe Zoltan, 4 dan Karate, se țin în zilele de marți și joi, la Centrul Social, fosta cazarmă, de la ora 17.00.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 11, 2016. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.