I.S.U. ”Someș” Satu Mare a efectuat în martie 125 de misiuni de recunoaștere în teren

autospeciala-pompieri-frontÎn scopul prevenirii şi a reducerii numărului situaţiilor de urgenţă din judeţul nostru, începând cu data de 9 martie a.c., echipajele de pompieri militari ale celor trei subunităţi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” au efectuat 125 misiuni de recunoaştere în teren.

Misiunile au fost efectuate la lăcaşuri de cult, unităţi de învăţământ, spitale, unităţi de cazare, supermarketuri, fabrici şi depozite din întreg judeţul, verificând căile de acces la aceste obiective, sursele de alimentare cu apă, reţelele de hidranţi şi alte aspecte de interes operativ.

Totodată, pe parcursul acestor misiuni, pompierii militari au desfăşurat activităţi de pregătire şi educaţie preventivă a elevilor, personalului de pe locul de muncă şi personalului cu atribuţii în domeniul situaţiilor de urgenţă din cadrul obiectivelor menţionate, aceste activităţi, urmând a continua şi în perioada următoare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 12, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.