Amenzi în valoare de 18.870 lei, aplicate ieri de polițiști și 9 permise reținute

Politia-RutieraPoliţiştii sătmăreni au acționat în cursul zilei de ieri pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente, în special cele referitoare la depăşirea limitei legale de viteză şi cele referitoare la starea tehnică a autovehiculelor.

Pentru neregulile depistate în trafic, poliţiştii au aplicat 137 sancţiuni contravenţionale în baza legislaţiei ce reglementează circulaţia pe drumurile publice. Valoarea amenzilor aplicate se ridică la suma de 18.870 lei.

Din totalul contravenţiilor, 53 au fost aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză iar 21 pentru diverse defecţiuni tehnice.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 6 permise de conducere, dintre care 3 pentru viteză şi au ridicat 5 certificate de înmatriculare, pentru abateri ca ITP expirat sau depăşirea valorilor legale pentru emisia de noxe, contravenţii constatate cu sprijinul specialiştilor din cadrul RAR.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 12, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.