La Satu Mare se va organiza între 20 și 22 mai Balcaniada de beach volley

În data de 12 aprilie, în sala de ședințe a Consiliul Local a avut loc premierea jucătoarelor sătmărence de beach volley care fac parte din singura echipă profesionistă din România. La festivitatea de premiere au participat alături de primarul dr. Dorel Coica viceprimarul Radu Roca, președintele Comitetului director de la CSM Satu Mare, Dumitru Fanea și consilierul Natalia Covaci.

DSC02031Au primit Diplome de merit sportivele Beata Vaida, Adriana Matei și antrenorul Adrian Pricop. Cu această ocazie primarul dr. Dorel Coica a făcut cunoscut faptul că în perioada 20-22 mai, în Piața 25 Octombrie diN Satu Mare se va desfășura Balcaniada de beach volley.

La acest turneu internațional s-au înscris 16 echipe de băieți și 16 echipe de fete din Bulgaria, Grecia, Turcia și alte țări balcanice. Se vor amenaja două terenuri pe care vor avea loc câte zece meciuri pe zi, la băieți și fete, pe fiecare teren.

În încheiere, primarul dr. Dorel Coica și-a exprimat mulțumirea că Satu Mare dispune de sportivi valoroși care participând la competiții internaționale fac un bun renume municipiului Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 12, 2016. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.