Continuă lucrările de amenajare și modernizare a parcurilor, cartierelor și Străzii Careiului

La conferința de presă din data de 14 aprilie, joi, care a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Local Satu Mare, de către primarul municipiului, dr. Dorel Coica au fost prezentate câteva probleme actuale.

DSC02097Primarul a anunțat că se continuă lucrările de modernizare și amenajare a parcurilor din Micro 17 și Lacul Cubic, sunt în curs de pregătire și vor fi realizate cu sprijinul grupului de voluntari de la Asociația SamStudia, a cărui lider este Oana Laslău. SamStudia vine în sprijinul acestor activități cu o sumă de 8.000 lei obținută pentru un proiect de amenajare a unor spații verzi, plantații de puieți. S-a anunțat că Festivalul ”La Dâmburi” din acest an se va desfășura în 2-3 septembrie.

De asemenea primarul a spus că se continuă lucrările din cartierele Carpați I, Carpați II și Strada Careiului, se lucrează la modernizarea Pieței Someș care va fi gata până pe 15 mai.

Referitor la discuțiile purtate pe tema Ștrandului Satu Mare, dr. Dorel Coica a spus că Primăria și-a făcut datoria în privința Ștrandului, iar APASERV-ul trebuia să ia în administrare Ștrandul Satu Mare.

Ar fi necesară angajarea a 25 de lucrători care să asigure și paza locurilor de joacă amenajate pentru copii în cartiere, ca să nu fie vandalizate.

În legătură cu panourile electorale amplasate nu de multă vreme în oraș în nume personal de deputatul Kereskényi Gábor, candidat la primărie, dr. Coica a precizat că deputatul Kereskényi a încălcat regulile de afișaj pe perioada campaniei. Panourile au fost amplasate fără autorizație și încalcă regimul Hotărârilor Consiliului Local. Este primul care încalcă regula în această privință.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 14, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.