A.P.M. Satu Mare: Programul campaniei de colectare selectivă a deșeurilor reciclabile

În contextul programului de educație ecologică ”Cel mai tare la reciclare”, Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare în parteneriat cu Instituția Prefectului – Județul Satu Mare, Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și operatorii economici autorizați pentru desfășurarea activității de colectare a deșeurilor de ambalaje, organizează în cursul lunii aprilie ample campanii de conştientizare a populaţiei privind importanța și necesitatea colectării selective a deșeurilor reciclabile (hârtie și carton, plastic/metal, sticlă, DEEE), la nivelul județului Satu Mare.

IMG_7214Startul campaniei a avut loc în data de 7 aprilie 2016, la punctul de colectare selectivă amplasat în zona parcului UFO din cartierul Micro 17 din municipiul Satu Mare, cu participarea copiilor de la Grădinița nr. 33 din Satu Mare, grupa albinuțelor alături de cadrele didactice.

Campania va continua cu următoarele acțiuni: vineri 15 aprilie 2016, la ora 13.00, la punctul de colectare selectivă amplasat în zona parcului Liniștii din cartierul Micro 16 din municipiul Satu Mare; vineri, 22 aprilie 2016, la ora 10.00, în parcul din Grădina Romei din municipiul Satu Mare.

De asemenea, în săptămâna „Școala altfel”, 18 – 22 aprilie 2016 la punctele de colectare selectivă amenajate la nivelul localităților (din apropierea școlilor participante la această acțiune) vor fi prezenți elevi care vor disemina cetățenilor informații despre importanța colectării selective a deșeurilor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 14 aprilie 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.