PDL Satu Mare o susține pe Andreea Paul și sugerează ca PSD să se ocupe de propriile probleme

Într-un comunicat de presă din partea Partidului Democrat Liberal, filiala Satu Mare, președintele PDL Satu Mare, Petre Mureșan își prezintă replica în cazul presupusei solicitări de retragere a încrederii politice pentru deputata Andreea Paul:

Petre Muresan“1. Dl. senator Valer Marian, președinte în exercițiu al PSD Satu Mare nu este nici chemat, nici îndreptățit în niciun mod să exprime punctele de vedere ale Organizației PDL Satu Mare sau ale structurilor sale constitutive. În ceea ce ne privește, îl invităm să se preocupe mai degrabă de problemele, tensiunile și lupta pentru putere din interiorul filialei pe care (încă) o reprezintă.

2. În chip similar, (încă) membrul PDL Satu Mare, Florin Gal, nu are vreo misiune de purtător de cuvânt, nici al filialei, nici al organizației de femei din cadrul filialei Satu Mare sau al unui grup imaginar de ”doamne și domnișoare”, presupuse membre și simpatizante ale partidului. Ar fi de preferat, în propriul său interes, ca susnumitul să se concentreze pe problemele pe care le are cu legea penală.

3. Filiala PDL Satu Mare își reafirmă pe această cale încrederea și sprijinul pentru deputata de Satu Mare, Andreea Paul, care are o prestație deosebită în ceea ce privește reprezentarea intereselor județului și ale zonei în care a candidat și care beneficiază de toate calitățile și premisele unui om politic de anvergură. Atacurile sistematice la care este supusă, nu reprezintă decât dovada cea mai elocventă în acest sens”.

Petre Mureșan, președinte al Filialei Satu Mare a PDL 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 22, 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.