Excursii şi alte activităţi apreciate de elevii Liceului Tehnologic din Ardud, în săptămâna „Şcoala Altfel”

Directorul Liceului Tehnologic din Ardud, Cristian Vasil a prezentat programul activităţilor desfăşurate pe parcursul săptămânii „Şcoala Altfel”.

1Pentru elevi, cele mai apreciate activităţi au fost excursiile efectuate la fabrica de ciocolată de la Odoreu, la Castelul Karolyi din Carei, Muzeul Judeţean Satu Mare, vizită care a fost urmată de vizionarea de filme, excursii în zone folclorice din judeţul Satu Mare, în Codru, localitatea Cuţa. De asemenea, a fost efectuată o vizită în localitatea Baba Novac.

2Un aport deosebit în desfăşurarea activităţilor îl are Teatrul de Nord Satu Mare, care s-a deplasat la Ardud cu spectacole prezentate în sala de festivităţi a oraşului. În cadrul şcolii, îndrumaţi de cadrele didactice, elevii din clasele mici au confecţionat decoraţiuni tradiţionale de Paşte, felicitări, au vopsit şi încondeiat ouă. La cabinetele de informatică elevii au făcut programe scurte adaptate la obiectele de învăţământ studiate anul acesta.

4

3Pe baza sportivă a liceului, elevii îndrumaţi de profesorii de sport s-au antrenat la meciuri de fotbal între clase, şi alte jocuri sportive.

Nu în ultimul rând, se lucrează la următorul număr al revistei şcolii, „Plaiuri ardudene”, care va fi lansată în perioada următoare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 19, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.