Elevii Liceului Tehnologic din Ardud au vizitat castelul Károlyi din municipiul Carei

În decursul zilei de 19 aprilie 2016, marţi, în cadrul programului ,,Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun”, elevii claselor a V-a A și a X-a profesională, ai Liceului Tehnologic Ardud, au avut în program o vizită la frumosul castel din Carei. Activitatea a fost coordonată de către cadrele didactice Liliana Glodean, Nagy Csilla, Crina Lazar și Ștefan Mazilu.

IMG_20160419_104012Activitatea nu a fost una pur întâmplătoare, având în vedere legătura de suflet dintre cetatea din Ardud și obiectivul vizitat. În urmă cu ceva timp cele două monumente au făcut parte dintru proiect european comun prin care și-au recăpătat strălucirea de altădată.

IMG_20160419_102118

IMG_20160419_104235Elevii Liceului Tehnologic Ardud au savureze frumusețea interioară a clădirii și obiectele expuse permanent. Totodată au avut prilejul să admire o expoziție de animale împăiate din Africa și a alta de carte veche. La finalul activității elevii și cadrele didactice au mai petrecut câteva momente în Parcul Dendrologic și la Monumentul Ostașului Român.

Prof. Ştefan Mazilu

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 20, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.