Amenzi de peste 15.000 lei, aplicate ieri de polițiști

În cadrul acţiunilor rutiere derulate ieri, echipajele rutiere au mai depistat şi alţi conducători auto care au încălcat normele de circulaţie, dispunând suspendarea exercitării dreptului de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice.

amenziEste cazul a patru şoferi care s-au angajat în depăşiri neregulamentare sau au încălcat regulile de acordare a priorităţii altui vehicul, provocând accidente cu pagube materiale. Peste 250 de alte sancţiuni contravenţionale au fost aplicate ieri de poliţiştii rutieri şoferilor, pietonilor, bicicliştilor sau altor participanţi la trafic, valoarea amenzilor depăşind suma de 15.000 lei.

Poliţiştii Secţiei 2 Livada Poliţie Rurală, acţionând pentru supravegherea şi controlul traficului alături de poliţişti din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Halmeu, au depistat pe DJ 109 L, un şofer de 33 de ani, care conducea un autovehicul fără a poseda permis de conducere. Mai mult, remorca tractată avea montate plăcuţe cu număr fals de înmatriculare. S. B., din Dabolţ, este anchetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare şi fără a deţine permis de conducere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 22, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.