Pompierii tăşnădeni au lichidat azi dimineaţă un incendiu la o şură din localitatea Dobra

În această dimineaţă, în jurul orei 06.32, I.S.U. „Someş” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Dobra, comuna Supur.

incendiuÎn cel mai scurt timp, la faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Tăşnad care au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului în colaborare cu un echipaj din cadrul serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă (SVSU) Supur.

Deşi incendiul s-a manifestat generalizat, prin eforturile concertate ale echipajelor de intervenţie s-a reușit protejarea locuinţelor învecinate.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, s-a stabilit drept cauză probabilă de incendiu utilizarea de către proprietar a unui arzător improvizat, cu intenţia de a deratiza adăpostul pentru găini aflat în incinta şurii.

În urma incendiului, au ars aproximativ 80% din construcţia şurii, un car cu lemne pentru foc, cereale, fân şi alte bunuri depozitate în acel moment in incinta şurii.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 21, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.