400 de ani de la naşterea dramaturgului William Shakespeare, marcaţi la Biblioteca Municipală Carei

Joi, 21 aprilie 2016, începând cu ora 11.00, în Sala Biblionet a Bibliotecii Municipale Carei a avut loc evenimentul intitulat „Să poveȘtim despre Shakespeare”.

DSC_0076Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” a prezentat pe scurt date biografice despre William Shakespeare și mișcarea teatrală din perioada elisabetană, după care s-a desfășurat un joc de rol și o lectură a povestirii bazate pe comedia „Neguțătorul din Veneția”.

La jocul de rol au participat Adrian Ștefănuți, Diana Zaharie și Iulian Lucuța, membrii ai trupei de teatru amator de la Centrul Cultural Carei, dar și doi voluntari, dintre elevii paticipanți.

DSC_0077La eveniment au participat elevii clasei a VI-a A de la Școala Gimnazială „Vasile Lucaciu” din Carei, coordonați de doamna profesoară Graz Gabriela, însoțiți de un reprezentant al instituției de învățământ.

Manifestarea a fost organizată de Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, în colaborare cu Biblioteca Municipală Carei, cu prilejul împlinirii a 400 de ani de la moartea marelui dramaturg, poet și om de teatru englez.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 21, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.