Participanții la concursul de creație literară „Ștefan Fuli” au vizitat Școala Gimnazială Tășnad

În acest an județul Satu Mare a găzduit faza națională a concursului de creație literară în limba rromani „Ștefan Fuli” organizat la Carei. În cadrul acestui concurs elevii participanți și profesorii lor însoțitori au vizitat Școala Gimnazială Tășnad unde au fost primiți cu drag de către conducerea școlii și cadrele didactice de la secția maghiară.

DSCN0266Au vizitat școala și expoziția de coșuri din incinta școlii care face parte din proiectul național „Călătoria mea multiculturală”, având ca temă meșteșugurile tradiționale. Au vizionat o scurtă prezentare despre școală după care au fost invitați să vadă un moment artistic oferit de elevii talentați ai școli. În încheiere au fost invitați să testeze efectele benefice ale apei ștrandului termal din localitate.

DSCN0236Conducerea Școlii Gimnaziale Tășnad se bucură foarte mult că școala a putut fi gazda acestui eveniment. Instituția de învățământ tășnădeană este și dorește să fie și în viitor un promotor al multiculturalității pentru că diversitatea înseamnă bogăție.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 23, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.