Scandal și bătaie între mai multe persoane într-un bar din Solduba

bataiePolițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Beltiug, au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un tânăr de 26 ani din Solduba, despre faptul că în localitate are loc un scandal, între mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, au fost identificați: A. Adrian de 26 ani, S. Daniel, de 24 ani, ambii din Solduba, S. Petru de 25 ani din Chilia şi L. Valentin de 29 ani, Baia Mare, care în timp ce se aflau în localitatea Solduba, în urma unui conflict spontan a izbucnit un scandal, urmat de o încăierare, aplicându-și reciproc lovituri cu pumnii si picioarele, respectiv cu obiecte contondente.

În urma încăierării, persoanele identificate au suferit mai multe leziuni vizibile, fără a fi necesară transportarea acestora la spital.

Susnumitilor li s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârţirii infracțiunii de încăierare, faptă prevăzută și pedepsită de art. 198 alin. 1 din Cod Penal.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 24, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.