Artistul Stefan Gnandt a deschis la Castelul Károlyi o expoziție de pictură și grafică

Duminică, 24 aprilie 2016, la sala de expoziții a Castelului Karolyi a avut loc vernisajul expoziției de pictură și grafică a artistului Stefan Gnandt.

DSC_3382Expoziția a fost deschisă de Bogdan Georgescu, directorul Direcției de cultură Carei, care a vorbit despre viața pictorului și despre faptul ca expoziția este un cadou făcut soției acestuia, care chiar duminică a împlinit o frumoasă vârstă, ea fiind și una dintre solistele de marcă a Castelanilor în perioada de glorie a acestora.

Apoi a luat cuvântul istoricul de artă Enyedi Ana Regina, care a vorbit despre stilul lui Stefan Gnandt și despre tablourile care alcătuiesc expoziția. În încheiere aluat cuvântul primarul municipiului Carei care a mulțumit artistului pentru munca depusă în slujba artei.

DSC_3384Pe parcursul vernisajului au avut loc și trei momente muzicale deosebite susținute de către Putovics Abel și Vitez Julia.

Evenimentul s-a bucurat de un public numeros.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 24, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.