ALDE Satu Mare a depus documentele pentru candidaturile pentru funcţia de primar şi consilieri locali

După depunerea documentelor necesare la sediul Biroului Electoral Judeţean pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare și a listei de consilieri, candidatul la Primăria Municipiului Satu Mare, Adrian Ștef a susținut o conferință de presă la sediul partidului ALDE. Scopul conferinței a fost prezentarea candidaților pentru funcțiile de consilieri în cadrul Consiliul Local Satu Mare.

DSC02333Conferința a fost deschisă de deputatul Ovidiu Silaghi care a spus: “Suntem primul partid care am depus listele de consilieri. Miza este mare aceea de primar al municipiului Satu Mare, funcție aleasă direct. Adrian Ștef este candidatul nostru al ALDE, considerăm că are șanse reale de reușită”.

Adrian Ștef a spus că „Am făcut primul pas pentru ca sătmărenii să poată să-și aleagă primarul. Lista cu consilieri cuprinde oameni cu multă experiență, cu soluții de rezolvare și dezvoltare a municipiului. Sunt onorat că aceștia sunt colegii mei și că au acceptat să candideze pentru a conduce municipiul Satu Mare”.

În continuare candidatul la Primăria municipiului Satu Mare i-a prezentat pe viitorii consilieri ai partidului ALDE, începând cu profesorul Teodor Curpaș, decanul de vârstă, despre care a spus că știe ce vrea, și pe care PSD l-a alungat. Acesta a mulțumit că a fost primit în colectivul ALDE și că ocupându-se de problemele vârstnicilor își va folosi întreaga sa experiență pentru a-i reprezenta.

DSC02328Un alt candidat este colonelul (r) Gheorghe Strâmb care reprezintă patru asociații de veterani și în Consiliul Local, care a spus că este prima dată după pensionare când se alătură unui proiect atât de important.

Ceilalți candidați din listă reprezintă foarte bine categorii sociale și domenii de importanță din municipiu: dr. Cosmin Rațiu, Mihai Huzău (reprezentantul tinerilor), Marcela Papici, managerul Spitalului Județean Satu Mare, prof. Anamaria Marușca, directorul Colegiului Național „Doamna Stanca” prof. Ionel Iluțiu, directorul Școlii „Bălcescu-Petöfi” Satu Mare, arhitectul Robert Pugner și istoricul Radu Ardelean, directorul adjunct al Muzeului Județean Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 25 aprilie 2016. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.