Conducerea Organizaţiei Judeţene PSD Satu Mare a depus lista de candidați pentru Primăria și Consiliul Local

Conducerea Organizației Județene Satu Mare a Partidului Social Democrat a depus la Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 1 Satu Mare lista de candidați pentru Primăria și Consiliul Local Satu Mare. 

DSC02352Cu această ocazie actualul primar al municipiului Satu Mare și candidatul pentru o nouă funcție de primar, dr. Dorel Coica, a declarat că urmează ca în cadrul unei conferințe de presă viitoare să-i prezente pe toți candidații pentru Consiliul Local Satu Mare. Dr. Coica a menționat că aceștia sunt oameni tineri și buni profesioniști.

Primarul a pus accent pe continuarea proiectelor începute anii anteriori, odată cu deschiderea axelor de finanțare europeană. Edilul șef dorește ca în anul 2020, Satu Mare să arate exact cum si-l doresc sătmărenii. Proiectele sunt întocmite de către cei mai buni profesioniști, tot ei sunt cei care vor ști să le traducă în viață, a spus dr. Dorel Coica.

DSC02357La acest eveniment primarul Dorel Coica a fost însoțit de deputatul Octavian Petric, de viceprimarul dr. Radu Roca și de actualii consilieri PSD din cadrul Consiliului Local, precum și de un mare număr de membri marcanți ai partidului și simpatizanți.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 25, 2016. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.