Candidatul UDMR Kereskényi Gábor și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare

Luni, 25 aprilie 2016, la Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1 Satu Mare, a avut loc depunerea candidaturii lui Kereskényi Gábor pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare. El a fost însoțit de personalități din cadrul Uniunii, precum senatorul Pataki Csaba şi deputatul Erdei D. István. De asemenea a fost alături de candidat fostul primar al municipiului, Ilyes Iuliu și candidații pe funcțiile de consilieri în Consiliul Local.

DSC_0016După trecerea cu bine a formalităților cerute de lege, candidatul Kereskényi Gábor a făcut în fața reprezentanților presei o scurtă declarație în care a menționat că astăzi s-a făcut un pas important pentru normalizarea situației din municipiul Satu Mare.

DSC_0021A mai menționat că pentru susținerea sa au fost strânse 7.200 de semnături care aproape că întrec numărul semnăturilor de susținere a celorlalți candidați. „Acest lucru denotă o susținere serioasă din partea sătmărenilor și ne dă putere în continuare în campania electorală”, a spus Kereskényi Gábor.

DSC_0009

DSC_0011Candidatul Kereskényi Gábor a mai subliniat faptul că dispune de o echipă redutabilă cu care consideră că va câștiga alegerile. Nu a uitat să menționeze și faptul că în alegeri, alături de UDMR, va avea sprijinul Partidului Civic Maghiar din Transilvania și al Forumului Democrat German.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 25, 2016. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.