Sfârşit de săptămână încărcat pentru Ambulanţa Satu Mare. Şase persoane au fost agresate

În intervalul 22-24 aprilie 2016, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit la un total de 319 solicitări, din care 265 cazuri pentru urgenţe.

ambulantaÎn data 23 aprilie 2016, ambulanţa a fost solicitată prin 112 la un număr de trei agesiuni fizice (prima în localitatea Stâna cu traumatism cranio-cerebral, a doua pe str. Grigore Ureche cu traumatism cranio-cerebral şi plagă tăiată supraorbital drept, iar a treia pe str. Aurel Vlaicu cu contuzie ocular dreaptă şi epistaxis). În toate cazurile victimele au fost adulti şi rezultatul agresiunilor în familie.

În data de 24 aprilie 2016, Ambulanţa a fost solicitată la alte trei agresiuni fizice în Satu Mare (prima pe str. L. Blaga cu plagă înţepată şi tăietură la nivel laterocervical stâng şi stare de ebrietate, al doilea caz pe str. Iuliu Maniu cu contuzie de genunchi stâng şi hemitorace drept şi stare de ebrietate, iar al treilea pe str. Fântânele cu traumatism cranio facial, plagă contuză şi tăiată cu sticla în zona ochiului drept, o plagă occipitală şi o plagă tăiată la nivelul degetului 3 al mâinii drepte).

Toate cazurile sunt deja în atenţia organelor de poliţie care au fost de faţă la toate aceste intervenţii.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 25, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.