Scandal cu bătaie între rromii din Amaţi. Două persoane au fost rănite

Poliţiştii Secţiei Rurale Valea Vinului, au intervenit în cursul zilei de ieri pentru aplanarea unui scandal între rromi, în localitatea Amaţi.

bataieÎn data de 24.04.2016, ora 12.17, Norbert M. de 34 de ani din Amaţi, a sesizat prin apel la SNAU 112, faptul că a fost agresat în fața magazinului mixt din localitate.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, Tibor R. de 34 de ani și D. H. de 15 ani, ambii din Amaţi, l-au lovit pe reclamant cu pumnii la nivelul feței și a capului.

Întrucât conflictul se manifesta şi după sosirea poliţiştilor, s-a impus folosirea mijloacelor de intervenţie şi imobilizare pentru menținerea ordinii publice și pentru conducerea celor trei persoane la poliţie pentru continuarea cercetărilor.

Ulterior, la ora 13.08, reprezentantul uneia din părţile implicate, a apelat SNAU 112 prin care reclama ca minorul D.H. a fost agresat de către poliţiştii care au acţionat, solicitând totodată şi intervenţia ambulanţei, cu care de altfel minorul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cu privire la această din urmă sesizare, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare a dispus efectuarea de verificări pentru stabilirea modului de respectare a procedurilor de intervenţie de către patrula de siguranţă publică care a intervenit la aplanarea conflictului, urmând a se lua măsuri legale, în funcţie de rezultatul verificărilor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 25, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.