Deputatul Octavian Petric și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare

La sediul Circumscripției Electorale Județene Satu Mare s-a prezentat luni, 25 aprilie deputatul Octavian Petric însoțit de primarul municipiului, dr. Dorel Coica și consilieri din cadrul Partidului Social Democrat, pentru a-și depune candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare.

DSC02362Pe lângă actele legale necesare înscrierii în cursa electorală, Octavian Petric  a prezentat și lista celor 10 viitori consilieri cu care dorește să lucreze pentru dezvoltarea județului.

La sfârșitul procedurilor de depunere a candidaturilor deputatul Octavian Petric a declarat că echipa de consilieri aleasă și votată pentru a candida la alegerile locale este formată din profesori, juriști, oameni de afaceri reprezentând toate sectoarele de activitate ale județului.

DSC02374„În acest moment județul Satu Mare are nevoie de o echipă bine pregătită, competentă cu oameni cu multă experiență pentru a putea duce la bun sfârșit proiectele mari de care este nevoie. Ne referim aici la infrastructură. Mai sunt localități care nu au apă, gaz, canalizare și alte nevoi ale comunităților locale. Cred că împreună cu această echipă vom reuși să ducem la bun sfârșit ceea ce ne-am propus. Îndemn cetățenii să voteze nu sentimental, ci pe acei candidați care știu ce au de făcut și ce să ceară. De astfel de oameni avem nevoie”, a declarat deputatul Octavian Petric.

Numele celor zece candidați pentru Consiliul Județean Satu Mare vor fi prezentate în conferința de presă din data de 26 aprilie.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 25, 2016. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.