Lansarea sesiunii a II-a/2016 privind atribuirea în custodie a ariilor naturale protejate

Agenția Națională pentru Protecția Mediului (ANPM) anunţă deschiderea sesiunii a II-a/2016 privind atribuirea în custodie a ariilor naturale protejate. În vederea atribuirii în custodie a ariilor naturale protejate, persoanele fizice și juridice interesate pot depune un dosar de candidatură , în format hârtie și suport electronic, pentru fiecare poziție din lista de arii naturale protejate afișată, potrivit art. 29 din Ordinul ministrului mediului și schimbărilor climatice nr. 1052/2014 privind aprobarea Metodologiei de atribuire în administrație și custodie a ariilor naturale protejate.

laleaInformațiile cu privire la lista ariilor naturale protejate care se vor atribui în custodie în această sesiune, sunt postate la sediul ANPM precum și pe site-ul instituției la adresa : http://www.anpm.ro.( Lista ariilor naturale protejate pentru care se pot depune dosare de candidatură în vederea atribuirii în custodie aprobată prin Decizia Președintelui Agenției Naționale pentru Protecția Mediului nr. 280 din 26.04.2016. + Anexa).

Informațiile privind etapele procedurii de atribuire în custodie precum și dosarul de candidatură sunt prezentate în Ordinul ministrului mediului și schimbărilor climatice nr. 1052/2014 privind aprobarea Metodologiei de atribuire în administrație și custodie a ariilor naturale protejate, cu modificările ulterioare.

Dosarele pentru atribuire în custodie se depun la Agenția Națională pentru Protecția Mediului (ANPM) până în data de 27.05.2016 (data înregistrării în registratura ANPM), la sediul din Splaiul Independenței nr. 294, Corp B, Sector 6, București, în cadrul programului de funcționare a Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, respectiv Luni – Joi 8:00 – 16:30 și Vineri 8:00 – 14:00.

În județul Satu Mare se vor atribui în custodie următoarele arii naturale protejate:
1. Rezervația naturală Tinoavele din Munții Oaș.
2. Rezervația naturală Pădurea cu pini Comja
3 Situl de importanță comunitară ROSCI 0275 Bârsău – Șomcuta (județele Satu Mare și Maramureș).

Informații suplimentare se pot obține de la Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare, serviciul Calitatea Factorilor de Mediu, telefon 0261/736003 precum și de pe site-ul instituției http://apmsm.anpm.ro.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 27, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.