Spectacol cu balonașe de săpun pentru copii mici şi mari, la Teatrul Municipal din Carei

„Vi-l mai aduceți aminte pe Doctorul Balonaș, Magicianul Balonaș?!” După ce au fost peste mări și țări, acum, Doctorul Balonaș și prietena acestuia, Milkshake se întorc cu mare dor de casă, acasă, cu un noooou spectacol de teatru cu baloane de săpun, special pentru toți iubitorii de Teatru, Baloane de săpun și… Copilărie!

Carei Bubble Show pressVeniți la Teatrul Municipal din Carei și deveniți copii din nou cu noi în 10 și 12 mai! Protagoniștii spectacolului cu balonașe de săpun sunt actorii Iulia Benze din Carei și Kurt Murray din Australia.

Reprezentațiile vor avea loc marți, 10 mai 2016, de la orele 10.00, 12.00 și 13.30 la Sala Teatrului și joi, 12 mai 2016, de la orele 10.00 și 12.00, tot în aceeași locație.

Prețul unui bilet este de 5 lei. Biletele se găsesc la Centrul Cultural Carei, de luni până vineri, între orele 9.00-15.00. Vă așteptăm cu mic, cu mare! Fiecare copil va intra în propriul lui balon de săpun! (cu surprize la final).

Mai multe detalii puteți găsi accesând pagina oficială a evenimentului:
https://www.facebook.com/rememberdoctorbubble.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 27, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.