Christina Aguilera, decisă să slăbească

Christina Aguilera a apărut cu o siluetă mai zveltă în ultimul ei videoclip – Feel The Moment – în care cântă alături de Pitbull.

645154l (1)Miercuri, cu ocazia unui eveniment legat de sezonul 4 al emisiunii "The Voice", ea a apărut cu o rochie neagră, scurtă, silueta ei fiind pusă în evidență de o curea.

În 2012, cântăreaţa Christina Aguilera a părut hotărată să fie subiectul controverselor. Ea a declarat că este bucuroasă de faptul că a luat în greutate, că nu o interesează criticile privind ţinutele sale mulate şi a apărut chiar nud pentru coperta ultimului ei album, notează agenția Mediafax.

Christina Aguilera a împlinit, în decembrie, 32 de ani. Ea are un băieţel, Max, care a împlinit cinci ani în ianuarie, din căsnicia cu producătorul muzical Jordan Bratman. În prezent, vedeta are o relaţie cu muzicianul Matthew Rutler.

Mediafax.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 22, 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.