Vasile Mitrașca, primarul orașului Tășnad, și-a depus candidatura pentru un nou mandat

„Pentru o comunitate puternică avem nevoie de o societate civilă puternică în care dialogul și colaborarea trebuie puse înaintea intereselor personale sau de grup”. Primarul orașului Tășnad, Vasile Mitrașca, își încheie mandatul 2012-2016 cu un amplu volum de realizări în Tășnad și satele aparținătoare în sumă totală de 1.719.416 lei, reprezentând reparații trotuare, reabilitări de drumuri, construcția noii primării, reparații ale sălii de sport, a Căminului Cultural din Cig, lucrări diverse în stațiunea turistică, precum terenuri de sport multifuncționale, reparații la bazine, amenajări ale ansamblurilor de odihnă, locuri de joacă pentru copii, proiectarea viitoarei baze de tratament.

primar tasnadLa acestea se mai adaugă lucrări în instituțiile de învățământ: Grădinița cu program prelungit, Şcoala Gimnazială, Liceul Tehnologic. Pentru activități culturale s-au cheltuit 218.400 lei pentru organizarea festivalului folcloric „Dragu-mi-i cântul și jocul”, Festivalul Interregional de muzică ușoară și folk pentru tineret, Ziua Șvabilor tășnădeni, Ziua Romilor, comemorarea lui Kölcsey Ferenc, Ady Endre, Avram Iancu.

S-a acordat atenție și activităților sportive desfășurate prin Asociația sportivă „Unirea 08 Tășnad”, care a fost sprijinită cu suma de 79.498 lei. S-a organizat concurs internațional de șah, se sprijină activitatea echipei de fotbal și handbal feminin. Au fost alocată suma de 88.975 lei pentru culte, activități sociale, cantina socială, Centrul de zi pentru bătrâni. La recomandarea medicului de familie, 1.009 persoane au primit gratuitate la intrarea în Ştrandul Termal.

La toate acestea se mai adaugă investiţii pe infrastructura apă-canal, în valoare de aproximativ 15 milioane de euro, o nouă staţie de epurare şi reabilitarea staţiei de pompare a apei potabile. Este foarte important că se vor reabilita încă nouă străzi: Traian Vuia, Viitorului, Castanilor, Crişan şi altele.

Primarul Vasile Mitrașca mulțumește pe această cale tășnădenilor pentru că au fost partenerii Primăriei Tășnad și Consiliului Local al orașului Tășnad, pentru realizarea tuturor investițiilor cu continuitate și în anul 2016. „În calitate de primar al orașului Tășnad vă mulțumesc că ați achitat la timp taxele și impozitele locale care au constituit baza fundamentării bugetului local, că ați fost înțelegători, răbdători și vă rog să fiți în continuare alături de mine. Astfel von putea duce la bun sfârșit toate investițiile pe care ni-le-am propus pentru că avem finanțarea asigurată”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 27, 2016. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.