Consiliul Județean Satu Mare, membru al ”Pactului Regional Nord-Vest pentru ocupare și incluziune socială”

În data de 28 aprilie 2016, în sala mică de ședințe a Consiliului Județean a avut loc ședința ordinară la care au participat 28 de consilieri. Ședința a fost condusă de președintele CJ, Adrian Ștef. La ordinea de zi s-au aflat următoarele proiecte de hotărâri:

DSC024151.PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea contului de execuție a bugetului local al Județului Satu Mare, a bugetelor instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii la data de 30 martie 2016.

2.PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea bugetului general consolidat al județului Satu Mare pe anul 2016.

3.PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea situațiilor financiare anuale ale Regiei Autonome Aeroport Satu Mare pe anul 2015.

4.PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea situațiilor financiare anuale ale S.C. PALAT JUD. SRL Satu Mare pe anul 2015.

5.PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea menținerii nivelului taxelor și tarifelor practicate în anul 2016 la nivelul celor din anul 2015 și menținerea excepțiilor de la plata acestora.

6.PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea vânzării imobilelor clădire bloc alimentar și dormitoare aflat în proprietate privată a județului Satu Mare înscris în CF nr. 511 Pomi cu număr topografic 1050.

7.PROIECT DE HOTĂRÂRE privind darea în folosință către Asociația Albert Schwaitzer a unui spațiu din imobilul din Halmeu strada Eliberării nr.86.

8.PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea închirierii prin licitații a două spații din incinta Spitalului Județean nr. 1.

9.PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea licenței de transport pe traseul Carei – Craidorolț – Zollner Păulești pentru transport muncitori.

10.PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Satu Mare nr. 225 din 2012 privind aprobarea aderării județului Satu Mare la Asociația ”Pactul Regional Nord – Vest pentru ocupare și incluziune socială”.

11.PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea statului de funcții al aparatului de specialitate a Consiliului Județean Satu Mare.

12.PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea organigramei, a statutului de funcții și a Regulamentului de organizare și funcționare a Muzeului Județean Satu Mare.

13.DIVERSE.

Proiectele de hotărâri au fost aprobate cu excepția Proiectului de hotărâre privind închirierea prin licitație publică cu strigare a două spații aflate în incinta imobilului – clădire Spital județean – 1, situat în municipiul Satu Mare strada Rawensburg nr.2 aflat în proprietate publică a județului Satu Mare și în administrarea Spitalului județean de Urgență Satu Mare.

La punctul diverse, directorul Colegiului Național ”Doamna Stanca”, Ana Maria Marușca a făcut cunoscut că la data de 26 mai ora 10.00 în Sala Filarmonicii ”Dinu Lipatti” va avea loc aniversarea a 200 de ani de învățământ în limba română la această școală.

Adrian Ștef a precizat în legătură cu drumul din comuna Homoroade că în prezent se derulează procedura de licitație astfel încât, în cursul lunii mai, aceasta să fie încheiată.

Adrian Ștef, Ioan Viman, Riedl Rudolf au urat cu această ocazie din partea organizațiilor politice pe care le reprezintă, sărbători fericite tuturor locuitorilor județului care sărbătoresc Paștele.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 28, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.