Dr. Coica: Am făcut toate demersurile pentru inaugurarea de Zilele Oraşului a Teatrului recent renovat

Întrucât lucrările la noua clădire a Teatrului de Nord au fost finalizate, cele două secții, română și maghiară au dorit organizarea unui eveniment de inaugurare la care să participe Televiziunea Română pentru a face un film de promovare a clădirii reabilitate.

primar-coica1Acest eveniment atât de așteptat de sătmărenii iubitori de teatru ar fi inclus patru spectacole programate pentru a marca întoarcerea în sala de spectacole a Teatrului de Nord.

Teatrul Odeon din București, Teatrul din Debrecen, respectiv Teatrul Național Maghiar din Cluj în colaborare cu secția maghiară și secția română a Teatrului de Nord au acceptat să pună pe scena teatrului sătmărean un spectacol.

Din păcate în timpul ședinței, consilierii UDMR și PNL s-au opus realizării acestui eveniment.

Doresc să informez cetățenii acestui municipiu că Primăria a făcut toate demersurile și eforturile posibile pentru ca acest eveniment să aibă loc la sfârșitul lunii mai odată cu sărbătorirea celei de-a XX-a ediții a Zilelor Orașului.

Cei care s-au opus sunt următorii consilieri: Butka Gergely, Fogel Vasile, Kiss Iosif, Magyar Lóránd, Masculic Csaba, Nagy Szabolcs, Nits János, Szöcs Peter, Bancea Valeriu, Feher Doina.

I-am nominalizat pentru ca iubitorii de teatru să le poată mulțumi personal.

Dr. Dorel Coica Costel, primar al municipiului Satu Mare

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 29 aprilie 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.