Trei autori de infracţiuni de furt au fost identificaţi şi prinşi de poliţiştii sătmăreni

În ultimele 24 de ore, nu mai puţin de trei bărbaţi, bănuiţi ca fiind autori de infracţiuni, au fost identificaţi şi prinşi de către poliţişti. Pentru doi dintre ei s-a dispus măsura reţinerii.

furt borsetaCa urmare a activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii de investigaţii criminale sătmăreni, beneficiind de sprijinul specialiştilor criminalişti, l-au identificat și prins pe Mihai V. de 23 ani, din Satu Mare, în sarcina căruia s-a reţinut faptul că, în noaptea de 23/24.04.2016 a spart cu o piatră geamul portierei din dreapta față unui autoturism care se afla parcat pe strada Șantierului, iar din interior a sustras o borsetă ce conținea bani și documente personale aparținând proprietarului autovehiculului, cauzându-se un prejudiciu de aproximativ 1.300 lei.

Au fost recuperate și restituite persoanei vătămate, în baza ordonanței procurorului, actele si documentele personale.

Cel în cauză a fost reținut pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de luare a unor măsuri preventive, cercetările urmând să continue în vederea stabilirii întregii activități infracționale ale acestuia.

Tot în cursul zilei de ieri a fost a fost identificat și prins de către polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, numitul Zoltan K. de 51 ani, din Turulung, care în seara zilei de 26.04.2016, în jurul orei 23,30, aflându-se intr-un local situat în P-ța Libertății din Satu Mare, profitând de neatenţia barmanei de serviciu, i-a sustras acesteia de pe tejgheaua din spatele barului un telefon mobil.

Bunul sustras a fost recuperat și restituit persoanei vătămate, iar cel în cauză este cercetat în stare de reţinere, în baza ordonanței organelor de cercetare penală, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

În data de 28.04.a.c., a fost identificat şi numitul Costel M. de 25 ani, din Satu Mare, care în data de 22.03.2016, a sustras un telefon mobil, în valoare de 200 lei, în stradă, de la partea vătămată Daniel P. de 19 ani. Tânărul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 29 aprilie 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.