Un tânăr din Ardud a condus un moped cu plăcuţă de înmatriculare falsă

Cu toate că s-a mediatizat faptul că în perioada sărbătorilor, efectivele de menţinere a ordinii şi siguranţei publice vor fi suplimentate, mulţi dintre participanţii la trafic nu au luat în considerare acest aspect, fiind astfel surprinşi în ipostaze de încălcare a legii.

mopedeÎn data de 29.04.2016 orele 19,40 lucrătorii Poliţiei Ardud l-au identificat pe DN 19 A, pe raza orașului, pe numitul Robert C., de 21 ani, din localitate, în timp ce conducea pe DN 19 A, un moped care avea aplicată o plăcuță cu număr de înregistrare în Negreşti Oaş.

Efectuând verificări, poliţiştii au constatat că plăcuţa aplicată era falsă, mopedul nu era înregistrat sau înmatriculat, iar pe lângă asta, cel care îl conducea nu deţinea permis de conducere  pentru nici o categorie de autovehicule.

Tânărului i-a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi ”Punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat sau cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 2, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.