Poliţiştii rutieri au reţinut ieri şapte permise şi au aplicat amenzi în valoare de 14.785 lei

Poliţiştii rutieri continuă acţiunile pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie pe raza judeţului.

politaiÎn cursul zilei de 03.05. a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere şi pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulaţie pe drumurile publice.

Pentru neregulile depistate în trafic poliţiştii au aplicat 112 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor aplicate se ridică la suma de 14.785 lei.

Ca măsură complementară poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, şapte permise de conducere din care patru pentru depăşirea limitei legale de viteză, două pentru consum de alcool la volan şi unul pentru neacordarea de prioritate de trecere pietonilor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 4, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.