Doi minori din Bixad au furat țevi de cupru și un casetofon dintr-o casă în construcţie

teava-de-cupruÎn data de 05.05.2016, poliţiştii Secţiei Rurale Negreşti Oaş au fost sesizaţi de către Ioan H. din comuna Bixad, despre faptul că de la începutul lunii februarie până în prezent, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în casa pe care o are în construcţie, de unde i-au sustras mai multe bunuri în valoare de aproximativ 4.500 lei.

Ca urmare a activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au reuşit în cursul zilei de ieri identificarea pricipalilor bănuiţi în cauză, ca fiind doi minori din comună, respectiv M. L. şi I. L. de 12 şi 13 ani. Aceștia, în urmă cu aproximativ o lună, au pătruns prin forţarea uşii de la intrare în casa aflată în construcţie, de unde au sustras ţevile de cupru de la instalaţia de încălzire şi un casetofon.

O parte din prejudiciu a fost recuperat, urmând ca minorii să fie cercetaţi în continuare în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 6, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.