Amplu program de construit locuințe pentru tinerii între 18-35 de ani, în orașul Ardud

În parteneriat cu Agenția Națională pentru Locuințe, Primăria orașului Ardud a demarat un program în vederea construirii unui bloc de locuințe destinate închirierii pentru tineri având vârstele cuprinse între 18-35 de ani, bloc situat în Ardud pe strada Florilor.

primaria-ArdudPersoanele interesate pentru achiziționarea unor astfel de locuințe sunt invitate să se înscrie în programul ANL pe site-ul www.anl.ro. Condițiile de accesare a acestui program se pot găsi la sediul Primăriei orașului Ardud, luând legătura cu Daniel Dod.

Un alt program de construire de locuințe, (case de locuit tip P și P+m, prin credit ipotecar) se va realiza pe strada Viilor. Persoanele interesate pot primi informații suplimentare adresându-se la sediul Primăriei lui Daniel Dod. Pentru achiziționarea unor astfel de locuințe doritorii sunt invitaţi să se înscrie în programul ANL pe site-ul www.anl.ro.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 8, 2016. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.