S-a deschis prima expoziție a fotografilor amatori din Carei

Duminică, 24 martie 2013, cu începere de la ora 12.30, a avut loc vernisajul primei expoziţii a clubului fotografilor amatori din Carei, Castellum, în sala de expoziţii a castelului Károlyi din Carei.

La cinci luni de la înfiinţare, clubul de fotografie din Carei prezintă publicului câteva din creaţiile a treisprezece pasionaţi de fotografia artistică, membri ai clubului.

În prezenţa unui public numeros, vernisajul a fost deschis de către directorul Direcţiei de Cultură şi Sport a municipiului Carei, domnul Bogdan Georgescu, după care a luat cuvântul artistul fotograf Venig Laszlo, membru al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România, care a prezentat detalii legate de evoluţia clubului de fotografie din Carei, dinainte de 1989 şi şi-a manifestat bucuria pentru reînfiinţarea, la Carei, a unui club al fotografilor amatori după mai bine de două decenii.

Solistele cercului de muzică uşoară de la Centrul Cultural Carei, Larisa Latiş şi Vitéz Julia, acompaniate la pian de instructorul acestora Szűcs József, au susţinut un scurt moment artisic emoţionant.

La final, organizatorul, Direcţia de Cultură şi Sport a municipiului Carei a pregătit o surpriză celor treisprezece fotografi care au expus şi domnului Venig Vasile, oferindu-le o diplomă pentru organizarea primei expoziţii a clubului şi o insignă pe care se află inscripţionate semnele clubului de fotografie din Carei dinainte de 1989, Fotocineclubul 9 Mai, oferită de către domnul Cziker Andrei, care  a prezentat o istorie detaliată a fostului club, al cărui fondator este Venig Laszlo.

Fotografiile realizate de Adrian Ştefănuţi, Farkas Alexandra, Andreea Moisei, Hágó Attila Nándor, Veres Barbara, Cristina Lincar, Fülöp Csaba, Csomai Dávid, Dragoş Georgescu, Botos Ferenc, Marius Georgescu, Marius Ghiarfaş, Bikfalvi Zsolt vor fi expuse timp de două săptămâni în sala de expoziţii a castelului Károlyi din Carei.    

Expoziţia va fi deschisă conform orarului de vizitare a muzeului municipal.

Galerie foto:

DSC_1305

DSC_0014

DSC_0019

DSC_0024

_DSC0049

_DSC0033

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 24, 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.