Adrian Ștef i-a prezentat pe candidații ALDE: ”În ALDE sătmărenii vor găsi oameni care și-au ținut promisiunile”

În data de 10 mai, la sediul din Satu Mare a Partidului Alianța Liberalilor Democrați Europeni a avut loc conferința de presă ai reprezentanților tinerilor de pe listele electorale care și-au prezentat principalele direcții după care vor milita dacă vor fi aleși pentru și în interesul tinerilor. Activitatea a fost moderată de președintele partidului ALDE Adrian Ștef, candidat la Primăria Municipiului Satu Mare, care i-a prezentat pe candidații pentru funcțiile de consilieri și primari reprezentanți ai organizației de tineret.

stefAu fost prezenți Marius Roca, actualul primar al comunei Căuaș și candidat pentru un nou mandat, Marius Fernea, candidat la Primăria comunei Valea Vinului, Sorin Ionici, candidat la primăria Cămârzana, Mihai Huzău, candidat la funcția de consilier pentru municipiul Satu Mare, Vlad Chiorean, candidat pentru Consiliul Local Satu Mare și Alexandra Mureșan, candidată pentru Consiliul Local Carei.

Adrian Ștef a spus că tema despre tineret și nevoile acesteia este una dintre cele mai importante, de aceea în echipa organizației județene și municipale ALDE există un număr însemnat de tineri, toți bine pregătiți profesional dar și cu o experiență politică și administrativă. Ca urmare, cei trei candidați la primăriile comunelor Cămârzana, Sorin Ionici, Căuaș, Marius Roca și Marius Fernea, candidat la primăria Valea Vinului, prin programul lor electoral au reușit să convingă că merită să candideze pentru această funcție.

Ei au înțeles care sunt prioritățile și interesele concetățenilor lor dar și ale tinerilor dintre care amintim infrastructura, căminele culturale, amenajările de baze sportive, introducerea apei curente și canalizării în comune. Toate acestea sunt necesare pentru ca tinerii să se reântoarcă acasă și să rămână aici. Sorin Ionici a afirmat că este pregătit pentru funcția de primar.

Mihai Huzău, Vlad Chiorean și Alexandra Mureșan și-au prezentat prioritățile. ”Problema tinerilor și prioritățile lor le putem știi și înțelege direct de la ei, de aceia locurile de muncă, infrastructura, zonele de agrement, locurile unde să socializeze, să se întâlnească sunt câteva din temele importante de dezatere din cadrul organizației de tineret”, a spus Mihai Huzău.

Vlad Chiorean a afirmat că este nevoie de tineret și în administrația publică deoarece ar putea înțelege mai bine problemele tinerilor, dar este greu să atragi tineri în politică și administrație.

În încheiere Adrian Ștef a afirmat că în organizația ALDE sătmărenii vor găsi oameni care și-au ținut promisiunile.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 10, 2016. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.