Radu Giurcă s-a înscris în Alianța Liberalilor Democrați Europeni, punându-și experiența în slujba alianței și cetățenilor

În data de 11 mai, miercuri, începând cu orele 10.00, la sediul Alianței Liberalilor Democrați Europeni filiala Satu Mare a avut loc o conferință de presă prilejuită de înscrierea lui Radu Giurcă în organizația ALDE Satu Mare.

DSC02469În deschiderea conferinței, Adrian Ștef, candidatul ALDE la primăria municipiului a spus că ”ALDE are ușile deschise tuturor adevăraților liberali, punem accent pe valori și comunicăm cu sătmărenii gândim la un viitor. Nu voi uita pe nimeni dintre cei ce vin alături de noi, sătmărenii nu au nevoie de ambiții politice distructive, tot felul de insinuări și răutăți, ci de proiecte cu viziuni realiste pentu dezvoltarea județului. Când am pornit în urmă cu 4 ani proiectele mari și importante, mulți dintre consilierii altor partide au fost alături de mine. Unul dintre aceștia este Radu Giurcă, actual un nou membru al partidului ALDE. Nu este o noutate ce se întâmplă, Radu Giurcă este un om care a militat pentru promovarea proiectelor, gândește constructiv și are o experiență administrativă și politică mare – două mandate de consilier și a ocupat o perioadă funcția de prefect al județului. De aceea este acum cu noi ne bucurăm să s-a alăturat partidului ALDE și că reușim să creștem cu oameni de valoare numărul de susținători”, a spus Adrian Ștef.

Radu Giurcă a precizat că în cursul zilei de luni, 9 mai a renunțat la calitatea de membru al organizației PNL iar în data de 10 mai a semnat adeziunea de membru la ALDE ”Nu mi-au plăcut cum au evoluat lucrurile în PNL Satu Mare după fuziunea cu PDL. A fost o greșeală menținerea unei conduceri bicefale. În Satu Mare, aceasta a dus la tensiuni și luptă pentru supremație a celor două echipe, PNL și PDL. Ca urmare a acestor neînțelegeri, în martie-aprilie, din cauza proastei gestiuni a resurselor umane, treptat au început plecările din partid”. Radu Giurcă a mai subliniat că nu dorește funcții în partid ci dorește să se dedice unor activități în interesul sătmărenilor punându-și toată experiența în acest scop în cadrul ALDE.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 11, 2016. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.