Un bărbat a fost omorât în bătaie în urma unui conflict, în afara localităţii Dobra

În data de 9 mai a.c., urmare a unui apel de urgenţă 112, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a fost sesizat despre faptul că o persoană ar fi fost agresată pe un teren din extravilanul localităţii Dobra.

0-La faţa locului s-a deplasat echipa complexă coordonată de procurorul criminalist, care a stabilit că, B.D. de 30 de ani din comuna Batarci, pe fondul unui conflict spontan, i-a aplicat lui C. M. de 53 de ani, din localitatea Dobra, mai mute lovituri cu pumnii si picioarele la nivelul feţei si a toracelui.

Victima a fost transportată la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, iar conform concluziilor medico- legale, a necesitat pentru vindecare 55-60 zile îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viaţa în primejdie.

Ulterior, în cursul zilei de 10.05.a.c. a intervenit decesul persoanei vătamate.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

La data de 10.05.2016, faţă de B.D a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar în  cursul zilei de ieri, persoana a fost prezentată Tribunalului Satu Mare  cu propunere de arestare preventivă, care a luat faţă de inculpat, măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile. Cercetările continuă cu autorul în stare de arest preventiv.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 12, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.