Pe 21 mai are loc ediția a XI-a a competiției cicliste ”Tour de Tur”. Organizatorii vin cu noutăți

Doar o săptămână a mai rămas până la a XI-a ediție a competiției cicliste ”Tour de Tur”. În data de 21 mai va avea loc ediția de anul acesta a concursului ”Tour de Tur”, în organizarea Societății Carpatine Ardelene – Satu Mare. Partenerii în organizarea concursului sunt Asociația Sportivă ProRacers și Asociația Multisalva. Așa cum ne-au obișnuit organizatorii, competiția va avea loc indiferent de starea vremii.

tour-de-tur-2015-10

Ca noutate, anul acesta concurenții vor putea alege între două trasee cu distanțe diferite. Traseul Maraton are aproximativ 60 km și este destinat cicliștilor care iubesc provocările, iar pe traseul Race, de aproximativ 30 km, sunt așteptați sportivii care doresc un traseu mai lejer și să admire frumusețile zonei. Traseele pot fi vizualizate și descărcate de pe pagina web a competiției: http://tourdetur.ro/traseu/. Cronometrarea se va face, la fel ca anul trecut, cu un sistem pe bază de cip-uri.

Pentru a participa este necesară înregistrarea participanților! Înscrierea se poate face la locul concursului, în data de 21 mai între orele 8:00 și 9:30, sau prin pre-înscriere până în 18 mai orele 11:00.

Pre-înscrierea se poate face: în magazinul de biciclete Loui’s Bike (str. Avram Iancu, nr. 19,) în programul de lucru; în cafeneaua Red Hat (B-dul Ion C. Brătianu, nr.: 3) în programul de lucru; în pub-ul Back Door (str. Horea, nr.: 10) în programul de lucru, sau online pe pagina de web www.tourdetur.ro.

Pentru iubitorii de natură, care nu vor să concureze pe niciunul dintre trasee, va fi organizată tradiționala excursie ciclistă. Pe parcursul excursiei de aproximativ 25 km, participanții vor avea posibilitatea de a cunoaște valorile naturale și peisagistice ale Ariilor Protejate „Râul Tur”.

Pentru desfășurarea în bune condiții a competiției, organizatorii au mare nevoie de voluntari. Cine dorește să petreacă o zi frumoasă de mai în Ariile Protejate ”Râul Tur”, poate să participe ca voluntar la unul din punctele de control de pe traseu sau la tabăra de bază a concursului, pe malul Lacului Mujdeni. Doritorii se pot înscrie ca voluntari pe pagina web a concursului: http://tourdetur.ro/voluntari/.

Organizatorii doresc o pregătire cât mai plăcută atât concurenților, cât și excursioniștilor!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 13, 2016. Filed under Locale, Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.