Spadasinul Adrian Pop de la CSM Satu Mare a obținut titlul de campion național la seniori

Adrian Pop de la CSM Satu Mare și-a adjudecat titlul de campion național la spadă seniori după ce l-a învins vineri, 13 mai în finala probei individuale pe Alexandru Nyisztor de la CSU Târgu Mureș. Campionatul Național se desfășoară în acest week-end în Sala „Alexandru Csipler” din Satu Mare.

spadaAnul trecut, spadasinul sătmărean s-a clasat pe locul II, fiind învins în finală de Liviu Dragomir de la CSU Craiova.

În cadrul competiției de astăzi, Adrian Pop a înaintat spre titlul național după ce pe tabloul de 32 l-a învins pe Szep Marton de la CS Satu Mare, apoi l-a eliminat pe Andrei Timoce de la CSM Satu Mare pe tabloul de 8, iar în semifinală l-a învins pe Adrian Szilagyi (CSM Satu Mare).

În finala competiției Adrian Pop a dispus de Alexandru Nyisztor, sătmăreanul legitimat la CSU Târgu Mureș, pe care l-a învins cu 6-5.

Locul II al podiumului i-a revenit lui Alexandru Nyisztor, iar pe locul III s-au clasat Adrian Szilagyi de la CSM Satu Mare și Alin Mitrică de la CSU Craiova.

DSC_0556La startul competiției de azi s-au prezentat 42 de spadasini. S-au tras două tururi de grupe, după care toți sportivii au ajuns pe un tablou incomplet de 64, de eliminare directă.

Competiția continuă sâmbătă, 14 mai. În prima parte a zilei se vor desfășura calificările la echipe, iar în după-amiaza aceleiași zile se vor disputa câteva meciuri din Superligă.

Duminică, 15 mai, începând tot cu ora 09.00 sunt programate ultimele patru meciuri din Superligă. Aceasta presupune meciuri disputate între toate cele opt echipe calificate, fiecare cu fiecare.

Finala va fi disputată începând cu ora 11.30 și va fi transmisă în direct de către TVR Cluj și TVR3.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 13, 2016. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.