Cinci suspecți de diverse infracțiuni au fost depistați ieri

Cinci sătmăreni cu vârste cuprinse între 10 și 35 de ani au fost identificați ieri de polițiști, fiind suspectați de săvârșirea unei infracțiuni de distrugere, respectiv a trei furturi din locuințe.

image_123979692495216900_1Angelica V., de 35 ani şi minorul  L.V., de 10 ani, au fost identificaţi de lucrătorii Postului de Poliţie Comunală Păuleşti ca fiind principalii suspecţi în cazul furtului unei sobe tip menaj dintr-o anexă a şcolii din localitatea Hrip, comis în data de 14.03.2013. Prejudiciul nu a fost recuperat.

Andrei G., de 33 ani, este cercetat de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Satu Mare sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere. Mai precis în data de 17.03.2013, suspectul a lovit cu piciorul portiera unui autoturism marca Dacia parcat pe B-dul Cloşca din municipiul Satu Mare, faptă rămasă iniţial cu A.N. În acest caz prejudiciul a fost recuperat. 

Florin B., de 29 ani, este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, respectiv în perioada 11-14 martie a.c. a sustras mai multe bijuterii şi bunuri în valoare de 1.500 lei dintr-o locuinţă din Oraşu Nou Vii. Deşi fapta a fost sesizată lucrătorilor Secţiei 9 Poliţie rurală Negreşti Oaş doar în data de 22.03.2013, aceştia au reuşit identificarea tânărului în cursul aceleiaşi zile, precum şi recuperarea în proporţie de 80% a prejudicului produs.

I.G., de 17 ani, este principalul suspect al furtului comis dintr-o locuinţă din Răteşti, de unde a sustras un telefon mobil şi alte bunuri în valoare totală de 350 lei. Poliţiştii Postului de Poliţie comunală Beltiug au fost sesizaţi de proprietara locuinţei în data de 22.03.2013, în jurul orei 18.00 şi în urma verificărilor efectuate, la scurt timp a fost identificat tânărul de 17 ani, care avea asupra sa telefonul mobil şi o parte din bunuri, astfel că prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90%. Cercetările continuă în cauză.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 24, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.