Teatrul de Nord nu-și poate începe activitatea decât după finalizarea reabilitării clădirii

Vineri 13 mai, directorul general manager al Teatrului de Nord Satu Mare, Vasile Țâran împreună cu directorul artistic Mihalache Andrei au susținut o conferință de presă la sediul Teatrului de Nord pentru a clarifica apectele neclare cu privire la amînarea deschiderii în sala recent renovată a spectacolelor celor două trupe, română și maghiară.

1Așa cum reiese și din răspunsul dat la solicitarea consilierilor locali UDMR, managerul Teatrului, Vasile Țăran a subliniat și de astă dată următorele: La data de 5 mai 2015 clădirea se afla în plină activitate de reabilitare, recepția tehnică pe program Regio a avut loc la data de 22 decembrie 2015. Clădirea nu poate fi pusă în funcțiune deoarece nu a fost predată instituției de spectacole, până în prezent clădirea nu a fost preluată.

2

5

3Clădirea până la predare este administrată de Primăria Municipiului Satu Mare, iar actele pentru Autorizația de securitate la incendiu vor fi depuse de conducerea teatrului având la dispoziție șase  luni de la data începerii prcedurii. În curtea teatrului există clădiri anexe ce fac parte integrantă din Proiectul de reabilitare a teatrului, una dintre clădiri cu etaj va adăposti atelierele și magaziile ce vor adăposti recuzita, costumele și alte efecte pentru spectacole. Această cladire este în curs de renovare.

4Recepția finală a lucrărilor se va face pe tot volumul de lucrări aprobat, fără de care Teatrul de Nord nu poate fi recepționat și nici predat adevăraților beneficiari, artiștilor celor două secții și sătmărenilor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 14, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.